2011. december 26., hétfő

Galaxis Roncsderbi társasjáték - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Galaxis roncsderbi bátor kalandoroknak!
Egy távoli galaxisban... égető szükség van az új csatornahálózatra. Az építkezés veszélyes feladatát egyedül a Galaxis Rt. merte felvállalni, melynek bolygószerte híres, bátor pilótái nem ismernek lehetetlent, és még a legvadabb poklon is készek átrepülni – ha kellőképpen megfizetik őket.
Most te is tagja lehetsz a nagy csapatnak!
Építs űrhajót, és vágj neki a Galaxisnak!
Vajon tudsz-e olyan masszív, jól felfegyverzett, nagy és gyors teherűrhajót építeni, mely dacol a meteorzáporokkal, visszaveri a kalózok támadását, népes legénységet és súlyos rakományt szállít, ráadásul először ér célba?
Nem vitás!
Csapj fel galaktikus teherpilótának, teljesítsd a küldetést, és éld át egy rázós fuvar izgalmait!
A Galaxis rögös útjain elhagyott építőelemekért bizony fizetni kell, és ha nem vigyázol, hamar elszórod az útközben felhalmozott nyereményed. Szerencsére a Társaság különleges profittal kecsegtet a gyors fuvarért és minden olyan építőelemért, melyet sikerült épségben eljuttatni a célraktárba.
Felkészültél?
Életed végéig törlesztheted a tartozásaid, ha szerencsétlenkedsz! Rengeteg pénzt kereshetsz azonban, ha útközben rád mosolyog a jó vállalkozókat megillető szerencse, és a Galaxis 10 000 milliárd leggazdagabb embere között találod magad!.
Játékosok: 2– 4;
Korhatár: 10– 99;
Játékidő: 60 perc
Forgalmazza: Playgo Hungary Kft. Kiskeredelmi terjesztő: Gém Klub Kft.



Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 07:39
. Galaxis Roncsderbi társasjáték - Jelenlegi ára: 5 490 Ft