2012. február 28., kedd

Ló-aromaterápia e-Book (CD-n) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A 85 oldalas könyvnek megfelelő elektronikus kiadvány a szerző által készített szakmailag igényes rajzokkal illusztrálva részletesen mutatja be az aromaterápiában használatos illóolajok alkalmazását az egyes lóbetegségek és a lovak viselkedési problémái esetén.
A mű érinti a az aromaterápia alapismereteit, történetét és modernkori felhasználását, az illóolajok segítségével készíthető krémek, gyógyolajok és lovak inhaláltatására alkalmas készítmények összeállítását, recepteket, hígítási arányokat, a releváns ló-anatómiai alapismereteket, valamint az egyes lóbetegségek megelőzése és kezelése során felhasználható illóolajokat, azok készítményeit. A könyv praktikus tanácsokat ad az állattartóknak és az állatorvosoknak is, hogy milyen szempontok alapján válasszanak megfelelő illóolajat egy-egy betegség vagy elváltozás esetén. A mű kitér a biztonsági tudnivalókra, és gyakorlati tanácsot ad a vásárlás, elkészítés, tárolás és felhasználás esetén figyelembe veendő szempontokhoz.
 
Képek: a feltöltött képek az eladó termékről készültek
Ár: az ár tartalmazza az elektronikus könyvet elektronikus formában CD-n küldve.  Minden könyvhőz jár egy kód, egy kód csak egy gépen használható, a használat előtt a könyvet regisztrálni kell internet segítségével. A szerző által DEDIKÁLT példány!
Számla: csak ÁFA-s számlával. A termék leütési ára a számlán szereplő bruttó árnak felel meg.
Garancia: -
A termékről: - A termék eredeti, vagy nem másolt. A termék csak itt vásárolható meg.
Szállítás:
- előre utalás. A cég számlájára történő jóváírás után postázom csak.
- személyes átvétel Váchartyánban
 
Postaköltség:  ajánlott levél, a mindenkori postai díjszabás szerint, a vevő fizeti.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-17 11:57
. Ló-aromaterápia e-Book (CD-n) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft